Insecticide

*preturile  includ TVA

*comenzile se efectueaza doar telefonic la numarul +40 767 902 699

* comanda minima 200 lei

*costul transportului difera in functie de cantitate

CYMINA ULTRA [Cypermethrin-tetramethrin-pbo. Clasificare: Xn – N]

Cymina ultra

 

Bidon 1L.….….117lei

Bidon 5L ………530 lei(106 lei/L)

CYMINA ULTRA este un insecticid cu un spectru foarte larg de actiune. Este deosebit de eficient în combaterea principalilor paraziti casnici si din industrii:

MUSTE, GANDACI, FURNICI, TANTARI, PLOSNITE, PADUCHI, VIESPI, PAIANJENI, CHELBE, PURECI, MOLII, CAPUSE, SCORPIONI, etc.

CYMINA ULTRA actioneazà în mod eficient si asupra larvelor. Caracteristicile principiilor sale active îi conferà acestei formule un TRIPLU EFECT: SCOATERE A INSECTELOR AFARA DIN CUIBURI, DISTRUGERE, un bun CARACTER REZIDUAL. Prin urmare acest insecticid reprezintà fàrà îndoialà un veritabil “NUMAR UNU” în sectorul dezinsectiei civile.

FLYTRIN [Permethrin. Clasificare: Xn – N]

flytrin

Bidon 1L……….90 lei

Bidon 5L ………363 lei(72.5 lei/L)

FLYTRIN este indicat în mod deosebit pentru dezinsectia clàdirilor, vehiculelor publice, clàdilor industriale, magazinelor si a spatiilor pentru cresterea animalelor. Produsul diluat trebuie pulverizat cu pompe de presiune pe suprafetele si în mediile de tratat. In cazul majoritàtii insectelor FLYTRIN se dilueazà în apà în concentratie de 1-2% (100-200 g. diluate în 10 litri de apà), în functie de gradul si tipul infestàrii. In cazul gândacilor si a altor insecte mai rezistente trebuie sà màrim concentratia la 3-4% (300-400 g. diluate în 10 litri de apà). Dupà cum se stie, amestecul astfel preparat se foloseste în cursul zilei respective.

STING [Prallethrin – permethrin – pbo. Clasificare: Xi – N]

sting

Bidon 1L…….…436 lei

Bidon 5L…….…2100 lei(420lei/L)

Sting este un insecticid , fara solventi periculosi. Are un rapid efect de knock-down si are o performanta buna reziduala si repelenta. Este eficient deasemenea impotriva unei game largi de insecte zburatoare (inclusiv tantarul-taur asiatic) si taratoare. Actioneaza prin contact si ingestie. STING poate fi folosit atat in zone civile cat si in cele industriale.

 

 

AQUACYP [Cypermetrin Class II]

Aquacyp

 

Bidon 1L……….90 lei

Bidon 5L ………363 lei(72.5 lei/L)

Insecticid concentrat sub formă de microemulsie apoasă recomandat pentru lupta împotriva insectelor zburătoare şi târâtoare. AQUACYP este utilizat pentru lupta împotrica diferitelor insecte dăunătoare (gândaci, muste, tântari si căpuse), actionează în special prin contact si ingestie. Este utilizat atât în interior cât si la exteriorul magaziilor, depozitelor de deseuri, hoteluri, scoli, magazine, spitale, cinema, locuinte, cazarme.


Contact

Director general: Ion Norocel ALEONTE (0767902699, 0721476092) ecodezinsectie@gmail.com