Raticide

*preturile  includ TVA

*comenzile se efectueaza doar telefonic la numarul +40 767 902 699

* comanda minima 200 lei

*costul transportului difera in functie de cantitate

COLBROM PASTA [Bromadiolone 0,005% + denatonium benzoate 0,001%]

Colbrom

Cutie 20KG………….615 lei(30,70lei/KG)

Clorofacinon este de câteva ori mai eficient decât celelalte substante raticide anticoagulante de primà generatie, provocând moartea sobolanilor cu circa douà zile mai devreme decât acestea din urmà si oricum fàrà a trezi suspiciuni sau îndoieli cu privire la momealà. Una din regulile esentiale pentru obtinerea de rezultate bune este de a mentine la dispozitia rozàtoarelor cantitàti abundente de momealà, dispuse în puncte apropiate între ele. In acest fel rozàtoarele pot sà le gàseascà si sà le consume cu usurintà, fàrà a intra în competitie între ele. De asemenea, în primele zile ale procesului de deratizare punctele trebuie controlate cât mai des (chiar zilnic) pentru a fi realimentate cu momealà, de manierà a permite un consum regulat pe durata primelor 2-3 zile.

BRODIM PASTA [Brodifacoum 0,005% + denatonium benzoate 0,001%]

brodim

Cutie 20KG……..725 lei(36,30 lei/KG)

Momeală topicidă-rodenticidă gata de utilizare sub formă de pastă proaspătă pe bază de Brodifacoum. BRODIM este eficient împotriva diferitelor tipuri de rozătoare: şoricei de casă, şoareci de câmp, şobolani de canal, şobolani negri, etc. După ce ingerează preparatul sub formă de pastă proaspătă, rozătorul moare lent prin hemoragie, fără a trezi suspiciunea membrilor din colonie.

DERATION  [Bromadiolone 0,005 %]

deration

Sac 20KG……..390 lei(19,50 lei/KG)

DERATION PACHETE TOSS [Bromadiolone 0,005 %]

Cutie…….31 lei/KG

DERATION PARAFINAT [Bromadiolone 0,005 %]

Cutie 10KG……670 lei(67 lei/KG)

DERATION este repede acceptat de diversele specii de rozàtoare gratie substantelor ademenitoare si a coformulantilor alimentari de cea mai bunà calitate utilizati în compozitia sa. Una din regulile esentiale pentru obtinerea unor rezultate bune este de a mentine la dispozitia rozàtoarelor cantitàti abundente de momealà, dispuse în puncte apropiate între ele. In acest fel rozàtoarele pot sà le gàseascà si sà le consume cu usurintà, fàrà a intra în competitie între ele. In prima fazà a deratizàrii este important ca punctele de distributie sà fie cât mai des controlate (chiar zilnic) pentru a fi realimentate cu momealà, de manierà a permite un consum regulat în timpul primelor 2-3 zile. DERATION este disponibil în diverse formule care permit folosirea sa în orice conditii (locuri umede, spatii pràfuite, prezenta de surse de hranà concurente, etc), mai cu seamà dacà acestea sunt asociate cu folosirea de distribuitori potriviti (RISTORAT, BAIT DISPENSER, etc).

 

BRODIX PASTA 

 

brodixPungi in saculeti de 250 gr……..14 lei (56 lei/KG)

Pungi in saculeti de 500 gr…….20 lei (40 lei/KG)

Momeala de pasta proaspata, gata pentru a fi folosita.
Eficienta sigura datorita cotei gustative superioare
Ideala pentru folosirea in zonele umede
Inofensiva pentru copii, deoarece contine denatonium benzoat
BRODIX este o pasta cu cota inalta gustativa, ambalata in pachetele cu filtru din hartie de 12-15 gr. Datorita ambalarii in cantitati mici (pachete de 250 gr. si 500 gr.), este solutia ideala pentru comercializare in magazine, supermarketuri, la comercianti cu amanuntul,etc.

Contine brodifacoum, un anticoagulant de grupa a doua, de aceea poate fi considerat rodenticid de unica folosinta. Ingestia a 2 gr de momeala proaspata este de obicei suficente pentru a ucide un sobolan, in timp ce mai putin 0,5 gr.,  sunt suficente pentru a ucide un soarece.

BRODIX este foarte eficient impotriva sobolanului cafeniu (Rattus norvegicus), sobolanul de acoperis (Rattus rattus), soarecele de casa (Mus musculus) si sobolanul de apa (Avicola terrestris), si chiar impotriva sobolanilor si soarecilor rezistenti la alti anticoagulanti. Moartea este cauzata de hemoragie interna. Prin urmare, celelalte rozatoare din populatie, nu pot asocia moartea cu momeala digerata. Asadar, la rozatoare nu apare fenomenul de recunoastere a momelii.

BRODIX contine Denatonium benzoat, care adauga siguranta produsului, fara a diminua din eficienta acestuia. Cunoscuta ca fiind cea mai amara substanta din lume, este imposibil a fi consumata de om, ceea ce previne ingestia accidentala.

Doza sa minim(10 ppm-0,001%) pastreaza momeala la cote gustative perfecte pentru rozatoare.

BRODIX poate fi folosit in multe locuri: case, baruri, resturante, birouri, grajduri, zone agricole, gradini, gropi de gunoi, vase, canalizari, baraci, depozite, zone de pastrare, drenaje, canale, vagoane de marfuri, containere, etc.

Pachetelele trebuiesc plasate in interiorul statiilor de intoxicare,in locurile vizitate de rozatoare. In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza ambundenta de momeala, care sa fie plasata in mai multe locuri. In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele.

Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda, de asemenea,  ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa consume din ea cu regularitate.

Clasificare data de:
Brodifacoum – Class Ia – LD50 (mg/kg): 0.3


Contact

Director general: Ion Norocel ALEONTE (0767902699, 0721476092) ecodezinsectie@gmail.com