Ingrijirea ambientului

*preturile  includ TVA

*comenzile se efectueaza doar telefonic la numarul +40 767 902 699

* comanda minima 200 lei

*costul transportului difera in functie de cantitate

Produse pentru ingrijirea ambientului (curatenie profesionala):

Super 10 parfumat

Super 10

Bidon 1L………..82,00lei

Bidon 5L………323,00 lei (64,60 lei/L)

Bidon 10L………540,00 lei (54,00 lei/L)

Bidon 25L………1225,00 lei (49,00 lei/L)

Detergent universal uz casnic si industrial

Descriere:

Super 10 detergent universal parfumat este cel mai folosit produs de curatenie cu peste 30 de ani de success in familiile din toata lumea. Este foarte concentrat sigur in folosire si eficace pentru spalarile dificile. Super 10 detergent parfumat face apa ”mai uda”, pentru o actiune mai rapida, folosind o combinatie de agenti tensioactivi non-ionici, solventi organici si sapunuri naturale. Formula sa concentrata si tripla actiune se pozitioneaza intre suprafata si mizerie, penetrand, dizolvand si emulsionand, pentru o actiune de curatare superioara. Fiind extrem de eficace la o temperatura de lucru intre 10 – 60 C Super 10 se poate folosi si in apa rece.

Este un detergent concentrat, multifunctional, pentru toate suprafetele care suporta spalarea cu apa. Este un produs neinflamabil, se clateste usor si nu lasa nici o urma de sapun. Utilizat des la: spalatorii auto, curatenie pentru hotel, pensiuni, scoli, restaurante, gradinite, locuri publice (curatenia podelelor), fabrici, spitale, primarii, cabinete dentare etc. Îndeparteaza grasimi, pete de diverse tipuri, murdaria, chiar si guma de mestecat, neexistând practic nici o pata pe care Super 10 sa n-o poata scoate. Curata spatiul dintre placile de faianta, petele de calcar; Curata murdaria de pe linoleu, faianta, gresie, marmura, metale; Curata adaposturile animalelor domestice.

Beneficii Cheie:

 • Se prezinta sub forma de materie prima; Este complet lavabil, nu lasa reziduri; Versatil si economic. O mica cantitate este suficienta pentru curatirea intregii case; Putere industriala dar sigur pentru casa voastra;
  • Nu este inflamabil, este sigur langa surse de caldura sau flacara; Este inofensiv pentru orice suprafata pe care se poate folosi apa; Se poate folosi în masina de spalat cu bule si cu apa rece;
  • Este putin spumant; Are o actiune tripla: penetreaza, dizolva si emulsioneaza;
  • Este ideal de folosit la prespalarea rufelor albe cat si la curatenia cotidiana; Exceptional de eficace pentru eliminarea petelor de orice fel (fructe, rosii, sosuri, vopsea, vin, ruj, cerneala, rugina, sânge uscat, etc), de pe covoare, mochete,stofe, tapiserii, etc;precum si în curatarea ustensilelor, utilajelor, podelelor, cuptoarelor, gratarelor, precum si a obiectelor de inox, etc;
  • Diluat 1:3 produce 4 litri detergent pentru curatenia foarte dificila. Poate fi utilizat pentru degresarea motoarelor, pentru curatirea anumitor parti ale automobilului, instrumente, cuptoare si gratare, usi de aluminiu, ferestre zone cromate, pete de sange, uleiuri auto, uleiuri de masini industriale,etc;
  • Absoarbe mirosurile neplacute si lasa în urma un miros placut si fin de citrice. Alcalin. Nu ataca mâinile. Peste 90% biodegradabil .

Mod de utilizare: Dilutia 1:10 este indicata pentru orice tip de suprafete dure fara a mai fi nevoie de clatire.

 • Baia dvs. : Luminări , podele, pereți , dale ( Super – 10 nu este recomandat pentru pardoseli din lemn );
  • Spălătoria dvs. : spot remover pentru cerneala , creion , ruj și murdărie – sol în și funingine .
  • Sufrageria dvs. : Petele de pe covoare .
  • Bucătăria dvs. : Spray pe și ștergeți cu o laveta curata … toate aparatele , lemn , crom , suprafetele emailate , aragaz – blaturi , blaturi , de vinil și mobilier Naugahyde .
  • Garaj și Cars : curat motor auto , grasimi si ulei de pete , instrumente , podele de garaj.
  • În aer liber : BBQ Grill, drumurile de acces, mobilier terasă .

INSTRUCȚIUNI GENERALE DE UTILIZARE :

Curatenie FOARTE dura : Se diluează o parte Super 10 cu 3 parti de apa intr-o sticla cu pulverizator. Se pulverizeaza si se lasa sa stea timp de câteva minute . Ștergeți .
Curatenie dura : Se diluează o parte Super 10 cu 10 parti de apa intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizati pe suprafata și ștergeți folosind o laveta curata. Pentru pete pulverizati, lasati cateva secunde, frecați cu o cârpă absorbantă. Indeparteaza pete precum cerneala , creion , ruj , coloranți de pe covor și tapet. La fel pentru oale si tigai .
Curatenie generala :Se diluează o parte Super 10 cu 20 de părți de apă într-o sticla cu pulverizator. Pulverizati și ștergeți curat . Pentru podele, pereți , și alte locuri de muncă mari , amestecati 1 parte Super 10 la 128 părți de apă ( 8 ml / l) într-o găleată.

Dilutie:

Diluat 1:10 produce 11 litri detergent pentru curatenia dificila. Curata spatiile dintre faiante, toate tipurile de podele, covoare, tapiterii si tesaturi ale mobilelor, pete de cerneala, ruj, marker,etc;
Diluat 1:20 produce 21 litri detergent pentru curatenie usoara. Indeparteaza petele, urme lasate de degete si pelicule de grasime de pe aproape orice suprafata. Face sa straluceasca suprafete cromate, portelanul, ferestre si oglinzi, aparatele electrocasnice si intrerupatoarele, manere, etc.
Diluat 1:3/1:5 produce 4 respectiv 6 litri de amestec pentru curatenia foarte dificila. Curata motorul auto de grasimi si pete de ulei , instrumentele , podele de garaj; Cuptoare, gratare, hote , oale si tigai.

În prezent, pentru fiecare tip de curatenie efectuata, se foloseste un anume tip de detergent specific ajungându-se la un numar tot mai mare de detergenti stocati. Un produs cu multiple întrebuintari, cum este Super 10 parfumat, folosit în diferite activitati de curatenie, asigura o actiune optima de curatare si ne permite sa economisim atât spatiu cât si timp, dar mai ales bani.

Super 100

 

4091bc174601c33e6877cb73f565c28esuper100gnldjpgDetergent specific curăţeniei dificile

Bidon 10L………..460,00 lei (46,00 lei/L) 

Bidon 26L……….1050,00 lei (42,00 lei/L)

Butoi 100L………..3500,00 lei (35,00 lei/L)

Este un detergent multifuncţional, extrem de concentrat, special proiectat pentru curăţenii dificile la nivel industrial. Înlocuieşte toate produsele de curăţenie industrială existente putând fi folosit la curăţarea utilajelor industriale şi a pavimentelor foarte murdare.

De ce este acest produs important:
Unele tipuri de curăţenie la nivel comercial / industrial solicită produse cu o formulă specială; de fapt aceste tipuri de detergenţi conţin ingrediente active în măsură să penetreze murdăriă cea mai persistentă. Este necesar, de multe ori, ca aceşti detergenţi să fie excesiv de agresivi şi în consecinţă periculoşi pentru
om, dar nu toxici. Peste 95% biodegradabil.

De ce este detergentul Super 100 cea mai bună alegere:

 • valoarea PH-ului. Nu are un PH excesiv (PH 10), ceea ce conduce la concluzia că acest detergent nu este iritant;
 • multifunctional în industrie. Este un detergent multifucţional special proiectat pentru curăţenii dificile la nivel industrial;
 • este concetrat şi economic. Este suficientă doar o mică cantitate, ceea ce înseamnă şi mai puţine reziduuri.

Diluţie:

 • 1 L la 10 L apă (Total 11 Litri concentrat) – pentru curăţenie foarte grea
 • 1 L la 50 L apă (Total 51 Litri concentrat) – pentru curăţarea marmurii
 • 0.8 L SUPER 100 + 0.2 L LDC + 50 L apă (Total 51 L concentrat) – pentru pavimente
 • 1 L la 100 L apă (Total 101 L) – pentru suprafeţe metalice, sobe, cuptoare, hote, plinte, interior autovehicule
 • 1 L la 1000 L apă (Total 1001 Litri concentrat) – pentru instalaţii termice

Prezentare: Bidoane de 10L, 25L şi Butoaie de 100L.

LDC

ldc

Bidon 1L………..82 lei

Bidon 5L………..323,00 lei (64,60 lei/L)

Bidon 10L………..580,00 lei (58,00 lei/L)

Bidon 25L………..1265,00 lei (50,60 lei/L)

Ce necesitati satisface acest produs: Pentru a pastra frumusetea si valoarea caselor noastre, trebuie sa le pastram curate. Pe piata exista mai multe tipuri de detergenti specifici fiecarui tip de curatenie, pentru ca lucrurile care au valoare pentru noi sunt facute din cele mai variate materiale. Cumpararea tuturor acestor detergenti particulari poate presupune costuri foarte ridicate. O mare parte a consumatorilor sunt de acord cu faptul ca un bun detergent ar trebui sa fie eficace dar si delicat, versatil, solubil in apa (nu trebuie sa lase reziduuri) si complet biodegradabil. Si totusi, in ciuda unei exigente din ce in ce mai ridicate de a respecta ambientul, multe produse nu sunt inca biocompatibile.
Descrierea produsului: Detergentul lichid delicat, concentrat, economic si biodegradabil LDC poate sa fie diluat in apa intr-un raport de 1:3 pentru orice tip de utilizare:

– detergent delicat pentru toate suprafetele lavabile;
– sapun lichid pentru farfurii, eficace chiar si cu apa rece sau sarata, face sa straluceasca paharele si este eficient cu cratitele si tigaile;
– sapun lichid pentru maini, bun si delicat, adaptat in mod particular pentru zonele in care apa este dura;
– un sapun pentru toate tipurile de rufe delicate care trebuie spalate la mana, cu exceptia celor din matase.

BOOSTER

booster

Bidon 1L………..55 lei

BOOSTER
REDUCE DURITATEA APEI
Daca ati vrut mereu sa dati un plus de putere de splalare, apei mai ales celei dure – sau sa folositi un aditiv extra pentru detergentul vostru obisnuit pentru indepartarea petelor sau a murdariei dificile, Boster este produsul care vi se potriveste. Este un aditiv pentru curatare, organic 100%, care actioneaza mai bine decat orice alt detergent, chiar si lichid. Aditivii pentru detergenti sunt utili pentru a potenta puterea de curatare a detergentilor si sa contrasteze efectele apei dure.
DE CE UN ADITIV PENTRU DETERGENTI?
Aditivii pentru detergenti sunt utili pentru a creste puterea de curatare a detergentilor si pentru a impiedica efectele apei dure.
DE CE BOOSTER ?
-Elimina efectele apei dure.
-Poate fi utilizat cu siguranta pe toate suprafetele de spalat.
-Nu este deloc toxic sau iritant.
-Este versatil si economic.
UN ADITIV PUTERNIC SI SIGUR
Booster este perfect pentru toate exigentele voastre de curatenie; functioneaza descompunand mizeria incapatanata si grasimea asa cum alte substante nu reusesc sa ofaca. Este excelent ca inalbitor pentru rufe, ca produs de indepartat petele din albituri, ca aditiv pentru clatirea vaselor spalate cu masina si ca aditiv pentru curatenia covoarelor. Pentru a tine curat parbrizul masinii voastre, puneti doua capace de Booster in rezervorul pentru apa. Pentru tastatura calculatorului inmuiati o tesatura intr-o solutie 1: 10 de Booster. Stoarceti tesarura, apoi curatati tastele. Si nu este un mod mai bun pentru a reda stralucirea aparatelor e1ectrice, faiantei si suprafetelor din plastic. Este in mod absolut non toxic si non iritant, dimpotriva are un placut parfum de prospetime.
INSTRUCTIUNI PENTRU UZ
Adaugati 15-20 ml la rufe. Pentru pete sau zone murdare in mod aparte diluati 1:10 in pulverizator si stropiti zonele murdare. Pentru curatenia generala a casei adaugati olingurita intr-o galeata de apa (este compatibil cu orice detergent).
CARACTERISTICI SPECIALE
-Poate fi utilizat ca aditiv pentru rufe. Creste eficienta detergentilor in cazul mizeriei mai dificile.
-Este un un preparat de scos petele pentru cele mai dificile albiruri.
-Este 100% lipsit de fosfati.
-Are un placut parfum de prospetime.


Contact

Director general: Ion Norocel ALEONTE (0767902699, 0721476092) ecodezinsectie@gmail.com